Zachte uitvaartkisten

Zachte uitvaartkisten

Uitvaartkisten zijn over het algemeen hard en koud. De dood ís al zo hard en vraagt om enige verzachting. Zavadi Kistenlab is ervan overtuigd dat juist een uitvaartkist hieraan een positieve bijdrage kan leveren. Zavadi heeft een uitvaartkistenlijn ontworpen die laat zien dat het anders kan en zij staan garant voor een nieuw type uitvaartkist met een bijzondere uitstraling.

De uitvaartkisten onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen stoffen voorzien van een zachte tussenlaag. Door het gebruik van deze materialen voelen de uitvaartkisten zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. Dit maakt voor de nabestaanden zowel letterlijk als figuurlijk de afstand tot de uitvaartkist en daarmee de overledene kleiner. In combinatie met een diversiteit aan dessins geeft dit de uitvaartkist een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.

De Zavadi uitvaartkisten zijn een unieke aanvulling op het huidige uitvaartkistenassortiment in een tijd die wordt gekenmerkt door een steeds grotere vraag naar een meer persoonlijke invulling van het afscheid.

Wenst u meer informatie over onze producten?

info@hvdberguitvaartzorg.nl/